Followers

Monday, December 22, 2008

MGTT

sila abaikan wajahku yg agak masam..lapo giler time ni tp kena pose x leh mkn lg...

hari jumaat lepas kena minum air gula...setahun lepas aku dah kena minum kali ni merasa lagi..tp kali ni nyer rasa kurg lah cikit manisnyer dr tahun lepas..sebelum minum kena amik darah dulu pastu baru minum air gula n pas 2jam baru tau result dia..alhamdulillah pegnan yg ni hasilnyer normal..masa amsyar dulu agak tgi gak 7.6 minum kali ke2 baru normal..tp pegnan yg ni aku mmg xbp selera nasi..minum pun smua kurg manis..belajar dr pengalaman yg lepas..tp skrg ni aku sering kena pedih ulu hati tiap2 hari lak tu walaupun aku mkn on time..bila dah dtg sakt perut tu mulalah nk muntah..mencabar sguh pegnan yg ni..dulu x merasa mslh2 ni..bb dlm perut ni mcm dah mula nk gerak2 mmg rasa lah gerakn bb..bahagianyer rasa..kat ats tu pic ku ms perut 4bln1/2...

9 comments:

Mummy ILa said...

alalala..tomeynye perut dia. muka nampak sembab. biasala la tgh preggy.

Eda said...

yeay dah nampak puwutt..sian ieda ye..sabo ye ..demi baby..hehe

Nur Syafawati said...

cute nye pewot ko ieda...dah la org nyer pun cute...hehehe..hmm..dah scan ke ieda?bb ape..eeee..kena minum air gula??mesti x sedap kan..akak x kena..selamat den...hahahha

elly said...

sonoknye tgk kwan2 peknan nie... lagi2 ble dh nmpk pewut bahgia je rasaaaa....

nasz said...

alahai ieda, akak pon dok rasa pedih perut ni. bila dah pedih, mula la nak muntah kan... tapi sejak doc bg ubat gastrik, akak dah ok sikit. tak de la asyik nak makan je. alhamdulillah...

hehe ieda, cute nye perut. comel je nampak...

ai said...

nampak dah pewot kau tu ieda..hihihi..aku pon penah kene cek gula camtu gak. giler manis smp pedih tekak aku rasa! bluwekkk!

u take care ok.. :)

eLYies said...

dah nampak perut ko ieda.....perut akak ni kejap nampak kejap tak??

kirana-ummikmal said...

waaa dah nampak perut.....
mgtt..akk x penah minum agi...hehhehe
mggu lepas kena cucuk nagn amik darah jek...
mggu depan kena g lg...dah start 2 mggu skelai..adoyai....

saveme_zero said...

comelnya ko ieda..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...