Followers

Saturday, January 3, 2009

Mlm New Year









gmbar2 kat ats ni ms mlm new year hari tu aku n family hubby g dataran merdeka semata2 nk tgk bunga api..kami g pun dlm kul 11mlm jd x lah jem sgt pasal semua dah ada kat dataran kan..sampai dataran dlm kul 11.30 cari parking punyalah susah tp dptlah jugak akhirnyer..punyalah ramai manusia dr yg kecik sampailah ke tua..bila jam tepat kul 12 kuarlah bunga api..bunyi dia ya allah kuat sgt2 rs cam nk gugur jantung..dah lah port kami baik punya betul2 ats kpala dpt tgk...takut pun ada pasal bunyi dia kuat sgt..

7 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..syoknya..tgk bunga api..

ZiE said...

bestnye dpt tngok bunga api......

ai said...

hui...rajin jugak kau gi sana ye? kalau aku gi, mau pensan! tp mmg best la kan tengok bunga api... ;P

MUMMY ILA said...

huh malam new year..saat paling malas aku nak g celebrate kat luar. cukup la nengok bunga api kat balcony umah je. hehehe..
memandangkan kamera aku x canggih sgt...xleh nak snap suasana tu. hehe

noreen-bulan said...

RAjin nya ko dlm kesesakan mcm tue...
dh nmpk berisi ko....
hehehe

elly said...

ye la ieda... bkn ko je tp hubby ko leh bwk tpt2 camtu hehehe... kalo hubby ku... jgn harapppppppp...

Mama Herda said...

sonoknyeee smbut bunga api...hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...