Followers

Tuesday, May 24, 2011

Dah pun 35minggu



assalamualaikum

yuhuuuu lamanya tinggalkan blog..mood biasalah tak berapa nak ada untuk mengarang...wah macam nak tulis skrip la pulak kan keh keh keh...okey now aku dah masuk 35minggu berat aku pun dah naik sampai 67kg uwaaaaa beratnya aku..,alhamdulillah sampai ke hari ini badan masih sihat & perkembangan si kecik dalam perut pun baik2 saje...

Semalam ada checkup untuk 35weeks...segalanya baik, dan bersyukur sangat mengandung kali ni takde masalah yang berat2 macam mengandung yang sudah..darah tinggi & kencing manis semuanya aku dapat...kencing kotor lah aduh memang macam2..itu cerita mengandungkan anak sulong & kedua lah,yang ke3 ni alhamdulillah allah bagi sedikit kelegaan pada aku...walaumacamanapun ujian Allah itu takkan lari..dugaan buat anak2 yang ada depan mata ni lah macam yang pernah aku ceritakan dulu kerap demam..sepanjang kehamilan aku ni memang aku sorang je yang allah bagi kekuatan untuk melaluinya..ulang alik hospital tak usah kabo le letih dah dibuatnya..

Ya allah memang terasa sangat beratnya dugaan tu..tapi setidak2nya anak dalam kandungan baik2 je,sesungguhnya Allah itu maha adil.. Dan sekarang juge aku tengok my encik suami mula rajin masak..syukur sangat rasa..ye lah bukan setiap masa kan time2 mengandung ni je lah kita nak kongsikan pengalaman indah ni walaupun peritnya hanya kita isteri yang rasa..nanti dah lepas pantang aku kembali bertugas seperti biasa..wah macam pegawai beso je...uihh beso lah kan assistant ketua keluarga ihikkkk...


4 comments:

mama comel said...

alhamdulillah..,.jaga baik2 ye kandungan tu..:)

...sWeeT uMi... said...

alhamdulillah...bb ngan ibu sihat2 aje...dah 35 weeks yehh...dah tak lama da...harap2 brg2 dah prepare la ye.. (",)

Ann Ishak said...

dah tau ker baby girl or boy

ieda said...

@Ann Ishakdah bersalin dah 14jun baru2 ni bb girl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...