Followers

Friday, January 14, 2011

Rindu nak berblog kembali

Assalamualaikum...

lama betul aku xupdate blog,bukan xde story tp malaSSSSS..nak2 time pegnan ni malasnya menjadi2 huhuh...rindu pd kawan2 forum n blogger..korang entah masih ingat aku lagi x...sob...sob...sedih,tp jalan2 blog kawan2 rajin pulak...pejam celik pejam celik dah tahun baru kita anak2 yg sebaya amsyar dah masuk sekolah kejap je kan..

Aku pun sedang mengandung ank ke3(wah atif ko..hahaha,aktif sgt tu idak lew tp terlekat ekeke leh pulak mcm tu ye)

sekarang kandungan dah masuk 16mgu (4bulan) sgt2 teruk keadaan diri ni..malas masak,kemas rumah,layan anak yg dua ni pun malas...aduh terukkan ekekeke...xde apa yg rajin..knp ye???jgn ank dlm perut ni ngikut malas ummi dia sudah..makan pun selera merundum huhuh terasa risau dgn keadaan diri, byk kelainan pregnan yg ini..opsss korg mesti kata haaaa bb gurl kot..huhuh takut aku dgn harapan2 korg..apa2 pun boy or gurl aku terima dgn hati yg ikhlas..cuma terngin nak gurl pasal aku xde geng le..semua laki time raya deme berbaju melayu aku sorg je berbaju kurung..nak lah berseri cikit kan..

nak letak gambar terkini tp belum rajin jugak nak transfer gambar drpd camera ermm tu kan malas..tp xpe dtg ms rajin aku upload terus pic2 aku yg dah gumuk ni n ank2...


5 comments:

Siti Nor Azliza Bte Abd Halid said...

kali ni pendek lak ko menulis yer nim..hihihih..

ieda said...

pendek pasal aku skrg tgh malas hihih

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tahniah! preggy yang ke-3.. semoga semuanya di permudahkan.. amiin.. :-)

Lyana said...

lame giler baru nak update blog....! (nada marah)...hahahhaha

ko due bile ieda...harap2 girl kan...hikhikhik

ILA HAFIZ said...

ha cepat...update!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...