Followers

Saturday, January 29, 2011

Alamak!!! dah tercium kete orang

Assalamualaikum...

Tajuk di atas bukanlah cerita pasal aku ye..tp agak2 kalo terkena kat aku entah apa aku nak buat...
tadi petang pergi lah giant kinrara nak cari baju mandi anak2...almaklumlah nak g bercuti 1hb feb ni kan ke wilayah cuti jadi laki ku pun apa lagi ajak cuti2 malaysia sekali cuti chinese new year..orang lain tiap2 tahun g bercuti tapi aku???? time ngandung je pergi hahaha asal ek,pasal time ngandung rezeki murah lew...alhamdulillah...

ok2 berbalik pada tajuk...masa nak balik tadi aku dr jauh duk pandang sebuah kereta ni,tah pesal le aku rajin no nak pandang, nak kata cantik idok lew biasa2 je..pehtu sampai je dia nak parking,mata ni xputus2 pandang ni..eceh macam tau2 je ada benda nak jadi...tup2 amik ko dia punya le bersungguh bajet lepas xlepas ni tercium sudah kete saga tepi tu...aduhhhhh goyang inul kau kete saga tu kene cium hehehe...member wira tu pun apa lagi ca alip but le....dia nampak aku perasan terus hilang dr giant tu...aku tgk saga tu dah bercalar hitam dah almaklum le kete putih melepak terselah le calar balar nye...

eh2 dalam beberapa minit tu muncul balik wira td depan kete aku....ha elok pun kau parking kenapa yang tadi ko yakin sangat kete kau muat..tpi mmg boleh muat pun cumanya port tu kat tepi tiang jdnya parking pun ke laut...kalo aku lew yang memang failed parking2 ni lagi2 kat tepi tiang mmg aku lalu je le...sebenarnya dah tertulis benda nak jadi mana nak elakkan...

Kalo korangkan apa korang buat...jujur kah korang nak tunggu driver kete datang n bgtau maaf en/cik/puan/dato/datin kete saya dah tercium kete awak....huh kalo kome berani buleh le kan...tapi kalo takut kompem le lari kan pasal takut keluar duit...kalo kena kat aku pun entah le nak buat apa..karang rasa bersalah je seumur hidup huh berat2...esok2 kena kete kita pulak..


3 comments:

Yai said...

Buat bodoh kot. Hihi. takut lak. =="

peGuaM_BiSaYa said...

takot!!!!cabooott!!!! hihihihi

MUMMY ILA said...

haiyaa... alamak nasib xde apa yg serius

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...