Followers

Wednesday, February 9, 2011

chicken pox oh chicken pox

Assalamualaikum

oh chicken pox...aduh x sudah lg kisahnya..3mgu sudah abahnya kali ni bersambung ke Amsyar,huh jiwa kena kental nak2 aku sekarang tgh pegnan 5bulan..memang aku la yg menjaga dia tu pun siang la..malam abah dia pulak take over,aku risau jugak chiken pox ni kan mudah berjangkit risau kalo kena kat Aqeef dia dah lah masih kecik nak pulak asyik melekat je dgn aku susah la kan..berharap sgt virus ni stop kat Amsyar je..

hari ni dah 5hari chicken pox dia, dah mula kering n dah rasa gatal..budak2 ni senang baik bila kena n parut pun mudah hilang,kalo abah dia haritu lamanya nak kering ragamnya pulak lebih daripada anak yg kena huhuh..


kesian dia sebelah rumah ada kenduri kawin dia nangis2 nak g makan kat bawah khemah,tp apa kan daya xboleh..duk luar je lah,masa ni baru 3hari biji2 besar tu banyak kluar area mulut dia..


3 comments:

AngahSayang2314 said...

la ciannyer dia.... makan ubat yee

ieda said...

kesian masa mula2 kena tu lemah je tp bila dah mula kering biji2 tu dia bantai melompat sakan xmau diam pening kpala..

Lyana said...

lor..takpe2..kecik2 kene lagi bagus kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...