Followers

Wednesday, July 1, 2009

Spectra 3







Assalamualaikum...korang, ieda nak jual pump spectra 3..coz xguna lah bb xpandai minum guna botol..ieda beli masa bulan 12 2008 dan mula guna bulan 5 2009..guna pun baru 2x tu pun x sampai 15minit..keadaan barang mmg tip top..jadi kpd sesiapa yg ber minat boleh email ieda di shahanim85@yahoo.com

Harga ieda letak Rm300(nego)

dah di jual pd kak Nasrah



3 comments:

elly @ suely said...

ieda... akak memg nak beli menda alah nie tp akak br ngat lg peknan... ape2 hal rs mcm nak tgu dah bersalin nti... nk tgk keadaan bb, tkt jd cam qimie nanti ms lam pntg je bf tp akk hrp sgt yg kali nie akk nak fully bf... insyaallah...

alyyani said...

ieda housewife ek? berminat gak, tp mcm elly tu, akak baru lg pregnant. spectra 3 ni mmg senang nak pam ek? akak try pam pakai pam biasa dulu, tp susah sgt nak kua susunya. huhu..

ctm-cak'on said...

ala...melepas daku nk gak iedaaaaa...alamatnye aku pakai pam bateri itew dulu la, ekekekek...

p/s: kes daku lmbat terjah blog mu ieda :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...