Followers

Tuesday, August 9, 2011

Adawiyah Qaisara 55 Hari...Habis dah pantang

Assalamualaikum...alooo lamanya aku tak mempedulikan blog ni...duk belek2 nak update sudah tak jadi...alhamdulillah aku dah pun selesai berpantang selama 44hari..dan telah menjalani ibadah puasa..syukur...

okey sedikit perkembangan permaisuriku..sekarang dah pandai tido malam xde lagi berjaga..dan kadang2 aku sedar2 dah nak sahur tapi dia xbangun nyusu...cepat2 aku gerak dia yang tengah sedap mimpi tu..alhamdulillah susu bulan puasa ni cukup untuk si kecik..time sahur pun dia xbangun..masih tido dalam play pen dia...ini anak aku yang paling lama tido dalam katil...yang dua2 tu jangan haraplah, habis je pantang katil pun simpan..tapi yang ni senang & dia pun bukan jenis melekat je kat umi dia..agak2 dia kenyang terus cabut & tido balik...umur pun baru sebulan lebih mood tido lagi..baru pandai nak senyum gitu..esok2 dah lasak xtau lah aku camne..

khamis ni checkup 2bulan & kena inject lagi..nanti umi sambung perkembangan Adawiyah k



Gambar Adawiyah 55hari dah jalan2 rumah pak long dia...buka puasa..


anak dara sorang ni suka senget kepala dia...macam2 dah umi buat kasi tegak...marah tul dia..dapat senget macam tu lena berjam2 dia tido huhuh



SeLaMat Menjalani Ibadah Puasa Buat Semua Kawan2 ku.....

5 comments:

...sWeeT uMi... said...

cam kejap je...dah 55 hari dah ye...ye ieda merdeka kihkihkih...alololo suke ye Adawiyah ni tido cenggitu...nmpk aje pipi bambam tu, geram plak hehehe

fazilzura said...

wahh cute nye tomei ni ..

* nnt remove blog link herda ado virus ler

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ohlololo tomelnyerrrrrr

Ummi Nur said...

As'kum..Ummi datang ziarah,tomei Adawiyah..

Ieda..Nur dan ummi nak pos ole-ole utk peserta GA Nur..Baru ni ieda dah hanta maklumat, tapi alamat takde.Nanti ieda hantar alamat ieda ye utk tujuan pengeposan ke
humayraa09@yahoo.com

timekasih ek

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

Salam Aidilfitri
mohon maaf andai terkasar bahasa dan keterlanjuran kata

drpda tinie sekeluarga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...