Followers

Saturday, October 3, 2009

Raya 2009

Assalamualaikum..buat kawan2 yang mengenali diri ini..lama sguh x ku update blog ini dah bersawang dah..internet dah xder ni baru jer masuk semula streamyx combo,dptlah ku mengupdate blog, org dah habis cerita raya.daku ni baru nk mula...hehehe ketinggalan ler..
Raya tahun ni giliran rumah mak aku,happy sgt dpt berkumpul adik beradik di pg raya bersalam salaman sampai nangis2...huhuh banyak salah kan dlm hidup ni..tahun ni aku raya meriah rasanyer dgn kehadiran Aqeef,persiapan baju raya anak2lah yg bestkan,ummi & abah dia biasa2 jer..Aqeef aku ingat xnk pakaikan bj melayu yelah kecik lg n mana ada saiz dia kalo nk beli,tup2 ms aku nk belikan bj melayu Amsyar ada pulak saiz Aqeef & warnanyer sedondon dgn Amsyar kira ambil je lah... Tahun ni jugak aku kelik kg hubby masa raya ke2 di Pasir Puteh Kelantan,1st time bw Aqeef balik kg


oklah tgk gambar2 je lah sbg menjamu mata..kuih2 xder..ngeh..ngehhh



dlm perjalanan stop kejap kat karak highway pasal jem gilos..jln naik genting di tutup..laki aku dah lapo bentilah mkn(bw bekal)

Bergambar dulu yer

haaa..yg ni pic ry pertama bersama bonda dan ayahda{bape baru 2tahun :) }

xmau senyum lak dak kecik ni

keluargaku

Ya allah mcm2 benda nk di pegang...kan dah xcantik gambanyer

Aqeef dgn opah


Aikkk...ada lak yg nk inteprem blakang tu




Bersambung gambar di kelantan...







7 comments:

ppb_ppkp said...

wah...seronok tgk amsyar ngan aqeef pakai baju melayu.

karipapsayur said...

Jom join "MANGSA BULI CONTEST"! Tarikh tamat 19 Oct 09 http://karipapsayur.blogspot.com

Dayah said...

lama tak update blog...maintain kurus ieda ni..
-wijdan-

MUMMY ILA said...

beso dah aqeef...amsyar nampak gitu je saiznye. hehe.. nak sama beso ngan adik plak. nampak aqeef ni cam muka huby ida la.

selamat hari raya ye ida. lama x jumpa.

alyyani said...

aqeef baru 4 bulan da pakai baju melayu. ade size ye? sedondon lak tu. mmg best kan? comel la aqeef, lama tak tgk gmbr dia..

noreen-bulan said...

tembah aqeef nie....

elly @ suely said...

selamat hari raya ieda... aqeef pon da beso yer... abg amsyar pon mkin encem...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...