Followers

Tuesday, May 5, 2009

Masuk wad 23 may


Assalamualaikum

tajuk kat ats ni sebenarnyer nk cerita lah yg smlm aku g spital serdang pasal doc suh refer kencing manis kat sana....wlpun result bsp ok tp still kena pantau...pg2 lg aku dah sampai spital n tgu no giliran utk daftar...dah slesai smua baru jumpa doc,n doc scan tgk saiz bb skrg dah 2.8kg...uihh beso dr amsyar dulu 2.7 dah kuar...tp doc kata oklah x sampai 4kilo..n bb dah masuk jln...ok berbalik pd citer bsp td doc kata result ok n awak boleh bersalin sampai due 24may ni..tp kalo bb kurg gerak terus g spital k...coz dia kata risiko bg ibu yg pegnan ada kencing manis bb leh meninggal dlm perut...so far bb gerak ok n suka tendang2 watkan ari2 ku mula skt huhuhuh...mintak2 smuanyer slamat,kwn2 doakan ieda yer...n kesimpulanyer smlm doc bg surat utk masuk wad pd 23may kerana 24may aku akan di induce...x kisahlah ni kali ke2 kena induce asalkan aku n bb selamat...

7 comments:

ctm-cak'on said...

ieda, lame x nmpk ko kat karpet ek? semoga semuanya selamat ye. ni bb boy ke girl? hehe...

Nur Syafawati said...

ieda!!!!windu sgt sama kamo ..heheh...akak doakan semuanyer selamat yer...moga2 kali ni ko mudah bersalin..push!!push!!

alyyani said...

salam ieda, deliver kat hospital serdang eh? dekat dgn umah alya la. moga ibu dgn baby selamat ok? amin...

MUMMY ILA said...

ieda,..kak ila doakan ko selamat bersalin & bby pun sihat. apa pun bgtau la ye

elly @ suely said...

akak doa kan ieda n bb selamat insyaallah... semoga dipermudahkan sumenye... doa byk2 yer ieda...

saveme_zero said...

ieda..aku doakan moga ko & bb selamat yer. dah nak banak..bgtau,leh aku roger ke sana.

noreen-bulan said...

harap semua selama yer ieda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...